Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Loopbaanportal Zowelwerk

Zowelwerk biedt dé vacaturewebsite en loopbaanportal voor zorg en welzijn in Flevoland. Voor werkgevers is de loopbaanportal van Zowelwerk de plek voor alle werving- en selectieactiviteiten. En het digitale hulpmiddel om medewerkers te begeleiden bij hun loopbaan. Voor werkzoekenden en medewerkers is het de plek om te werken aan hun loopbaan. 

Mogelijkheden voor werkgevers
Werkgevers in zorg en welzijn in Flevoland kunnen een account voor de vacaturebank en loopbaanportal aanvragen via helpdesk@zowelwerk.nl. Werkgevers met een account kunnen onder andere vacatures plaatsen en in de kandidatenbank op zoek naar potentiële kandidaten. De loopbaanportal is verder uitgerust met een Testtoolkit met online vragenlijsten en testen ter ondersteuning van goede, effectieve HR-processen - tegen voordelige tarieven.

Mogelijkheden voor medewerkers en werkzoekenden
Werkzoekenden kunnen op zoek naar vacatures, een job alert aanmaken en een profiel plaatsen in de kandidatenbank. Ook is de loopbaanportal uitgerust met (gratis) online loopbaantesten. Daarmee kunnen medewerkers zelf regie nemen over hun inzetbaarheid en loopbaan. Kijk hier voor alle voordelen en het aanmaken van een profiel.

Contactpersoon
Karlijn de Vries
k.devries@zowelwerk.nl
06-40522345

Rapportages
Lees meer over resultaten van de website en loopbaanportal: