Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

De zorg verandert en daarmee het werken in de zorg ook. Binnen het project Sterk in je werk is er de mogelijkheid om een gratis loopbaanimpuls te krijgen voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan.

Het is een kort traject dat bestaat uit een of twee gesprekken met een loopbaancoach. Daarin wordt aandacht besteed aan: waar sta ik nu, wat wil ik, wat zijn mijn vaardigheden en wat heb ik nodig om in actie te komen. Er worden ook testen ingezet, zoals talentenscan, competentie test. Het traject is kosteloos, onafhankelijk en op maat.

Meer informatie vind je www.sterkinjewerk.nl. Daar kun je ook aanmelden.

Zowelwerk coördineert het project Sterk in je werk voor Flevoland.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een initiatief van CNV, in samenwerking met RegioPlus en de 14 regionale werkgeversorganisaties waaronder Zowelwerk, ondersteund door FNV. Het ministerie van VWS heeft een subsidie beschikbaar gesteld om het project mogelijk te maken.

Contactpersoon
Diana Josias
d.josias@zowelwerk.nl
06-40 49 63 93

Cadeaukaart voor werknemers
Zoek je een leuk cadeau voor je medewerkers? Waarmee ze zelf regie kunnen nemen over hun loopbaan en sterk in hun werk staan? Geef ze een loopbaantraject cadeau. Het is kosteloos. Vraag de cadeaukaarten aan bij Diana Josias: d.josias@zowelwerk.nl of 06-404 963 93.