Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 22 september 2020Naar overzicht

Jaarcongres HRM in de Zorg22 sep 2020

Hèt jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in zorg en welzijn. Bezoekers zijn in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor organisaties. Ga tijdens HRM in de Zorg in gesprek, op zoek naar vernieuwing en verbinding.

HR stuurt op DNA in de Zorg
Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding
De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.

Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit! Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan uw agenda bepalen?

Juist deze editie zijn we op zoek naar inspirerende praktijkverhalen binnen het programma van HRM in de Zorg. Al 14 jaar vóór & door HR, directie, lijn en zorgmanagers. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de Zorg!

Vroegboekkorting en extra korting voor leden van Zowelwerk
Schrijf voor 15 juli 2020 in en maak gebruik van de €50,- vroegboekkorting!
Leden van Zowelwerk ontvangen bovenop deze vroegboekkorting nog een keer €50 korting met code ZWWKRT5 tijdens de online registratie. Tot 15 juli kost deelname slechts € 195! Na 15 juli is de vroegboekkorting verlopen, maar blijft de €50 korting staan.

Datum en tijd
Dinsdag 22 september 2020
Jaarcongres: 9.00-17.30 uur

Locatie
Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1, ’s-Hertogenbosch

Meer informatie en aanmelden
www.hrmindezorg.nl