Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 27 maart 2021Naar overzicht

Ontdekdezorg week (22-27 maart) 27 mrt 2021

Check. Match. Like. Ontdek.

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt. Doet jouw organisatie ook mee?

Ontdekdezorg online

De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Geïnteresseerden komen dit jaar dus niet fysiek langs op een markt of bij jouw organisatie, maar we richten ons platform zo in dat ze online kennis met jouw organisatie maken. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en de website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector.

Geïnteresseerden die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kun je jouw organisatie presenteren door middel van onder andere een video, een beschrijving van uw organisatie en contactgegevens. Op een kalender kun je eigen (online) activiteiten plaatsen, zoals bijvoorbeeld een live Q&A. Met de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact opnemen en een afspraak inplannen. Ontmoet potentiële werknemers en maak een match!

Match

Daarnaast willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden zich tijdens de digitale Ontdekdezorg week kunnen oriënteren, maar ook vervolgafspraken kunnen maken om jouw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door (indien natuurlijk veilig mogelijk) een kijkje te nemen op één van de locaties, of door een digitaal gesprek met een recruiter.

Landelijke én regionale campagne

De Ontdekdezorg week 2021 wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Zowelwerk promoot de Ontdekdezorg week in Flevoland.

Meer informatie

Meer weten over de Ontdekdezorg week in Flevoland? Neem dan contact op met Dieuwertje van den Berg via d.vandenberg@zowelwerk.nl of 06-36597876. Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met de meest actuele informatie over dit evenement. Wil je die ontvangen? Schrijf je dan hier in: aanmelden nieuwsbrief Ontdekdezorg week.

Aanmelden organisatie
Wil je met jouw organisatie op de online Ontdekdezorg markt staan? Vul dan het aanmeldformulier in.

Aanmelden online activiteit(en)
Organiseer je een online activiteit rond de Ontdekdezorg week? Meld deze aan, zodat we hem op de Ontdekdezorg markt kunnen publiceren. Organiseer je meerdere activiteiten? Vul dan per activiteit een aanmeldformulier in.