Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Uitstroomonderzoek

Om welke redenen vertrekken medewerkers en waar gaan zij naartoe? Maar weinig organisaties voeren structureel uitstroomonderzoek uit. Bovendien mist vaak vergelijkingsmateriaal.

Zowelwerk zet daarom een uitstroomonderzoek op in samenwerking met Presearch, specialist op dat gebied. Dankzij de samenwerking met negen andere regionale werkgeversverbanden kunnen we goede benchmarkinformatie bieden. Daarnaast worden de opstartkosten in 2019 gedeeltelijk vergoed, door innovatiemiddelen vanuit VWS, waardoor we een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

In de aanvullende informatie staat meer over de tijdelijke mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief deel te nemen aan het uitstroomonderzoek.

De voordelen van deelname

  • Eerlijke, vergelijkbare input met betrekking tot uw organisatie
  • Stuurinformatie voor de eigen organisatie
  • Doorlopend inzicht in de resultaten
  • Een overzichtelijk dashboard dat enkel voor uw organisatie zichtbaar is
  • Makkelijk te genereren managementinformatie
  • Uitvoering door een onafhankelijk onderzoeksbureau met focus op hoge respons
  • Benchmarkmogelijkheden

Belang van deelname
Door deelname krijgt jouw organisatie meer inzicht in de vertrekredenen en bestemmingen van de medewerkers. Met deze informatie kan jouw organisatie doelgericht verbeteringen aanbrengen in het strategisch personeelsbeleid. Daarnaast biedt het inzicht in de stand van zaken en kunnen organisaties benchmarken met andere organisaties en branches.

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer infomatie? Neem contact op met Karlijn de Vries (adviseur Zowelwerk) via k.devries@zowelwerk.nl of 06-405 223 45.

Contactpersoon
Karlijn de Vries
k.devries@zowelwerk.nl
06-405 223 45