Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Vlogacademie Flevoland

Wie kan het beste vertellen over het werk in zorg en welzijn? De eigen medewerkers natuurlijk! Zowelwerk organiseert daarom de vlogacademie ‘Van interne trots naar extern werven'. In vijf trainingen krijgen medewerkers uit zorg en welzijn een opleiding tot volwaardig vlogger.

Van interne trots naar extern werven
Het traject sluit aan op de wens van Flevolandse werkgevers om het imago van de sector gezamenlijk aan te pakken en de instroom van nieuwe medewerkers te vergroten. Met échte verhalen vanaf de werkvloer. Dat doen we zo persoonlijk en zo lokaal mogelijk. We laten medewerkers zo vrij mogelijk om hun eigen invulling aan de vlogs te geven, maar tegelijkertijd willen we een consistent, aantrekkelijk beeld van het werk neerzetten.

Tijdens het traject leren deelnemers hoe zij de trots voor hun vak kunnen uitdragen in een professionele vlog. Door het uitdragen van de interne trots leveren de vlogs een bijdrage aan een positief imago voor de sector én het vergroten van de instroom van nieuwe collega's.

Interesse?
In onze agenda kun je zien of er een Vlogacademie op de planning staat. Je kunt ook contact opnemen met Annick van der Hoeven. Je ontvangt dan een bericht als er een nieuw traject start.

Contactpersoon
Annick van der Hoeven
a.vanderhoeven@zowelwerk.nl
06-403 334 77