Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Werken bij Zowelwerk

Werken bij Zowelwerk betekent samenwerken in een klein en gedreven team binnen een divers en dynamisch netwerk. Samen met collega’s en het netwerk zet jij je, vanuit de kernwaarden verbindend, toegankelijk en daadkrachtig, in voor balans op de arbeidsmarkt zorg en welzijn.

Vacatures
Momenteel hebben we geen vacatures binnen Zowelwerk.

Open sollicitatie
Heb je interesse om je voor Zowelwerk in te zetten en beschik je over HBO of academisch werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring en/of affiniteit met onze activiteiten? Mail dan je CV met specifieke expertise en motivatie door naar sollicitanten@zowelwerk.nl.

Tip: kijk voor vacatures in zorg en welzijn in Flevoland in onze vacaturebank.

Stage
Zowelwerk biedt studenten van HBO en Universiteit graag de mogelijkheid voor een stage. In overleg wordt een stage- of onderzoeksopdracht geformuleerd, die voldoet aan de wensen van de student, aan de eisen van de opleiding en die aansluit bij de activiteiten van Zowelwerk. Heb je interesse in een stage- of afstudeerplek bij Zowelwerk? Stuur dan een mail naar info@zowelwerk.nl.

Privacy en data
Als je bij ons solliciteert, moeten wij persoonsgegevens over je opslaan. Dit is nodig om een goede keuze in het sollicitatieproces te kunnen maken. Alle persoonsgegevens (je motivatiebrief, cv etc.) worden 1 maand na het beëindigen van de procedure verwijderd, tenzij je zelf aangeeft dat we ze langer mogen bewaren.