Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Werken en leren in zorg en welzijn

Ben jij middelbare scholier en ga jij binnenkort jouw studiekeuze maken? Werk je al binnen zorg en welzijn, maar wil je graag doorleren? Of werk je nu in een andere sector, maar lijkt een overstap naar zorg en welzijn je wel iets? Onderstaande websites helpen jou de juiste keuzes te maken. YouChooz is dé voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in zorg en welzijn. Via Sterk in je werk krijg je persoonlijk advies (gratis) om de volgende stap in je loopbaan te kunnen zetten. Op Ontdekdezorg.nl vind je tientallen inspirerende verhalen van professionals in zorg en welzijn.

YouChooz biedt uitgebreide en actuele informatie over opleidingen en beroepen in zorg, welzijn en sport. Je vindt er handige adressen en informatie over de diverse werkvelden. En je vindt er meer dan 400 beroeps- en opleidingsbeschrijvingen.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach kijk je naar je situatie: waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals hulp bij het schrijven van een goed cv of bij de keuze voor een beroepentest of een opleiding.

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Op ontdekdezorg.nl lees je verhalen van zorg- en welzijnsprofessionals. Filter bijvoorbeeld op achtergrond of interesse en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.